De beste plek om online kerstkaarten te maken!

Soorten kerstkaarten

Hoefgetrappel van de rendieren, klaar voor de kerst. Heb jij je al voorbereid op de feestdagen? Vergeet tussen alle drukte door niet om je kerstkaarten te versturen. Online vind je de meest uitgebreide collectie kaartjes. Verschillende soorten kerstkaarten voor je broer, oma, buurvrouw of zakenrelatie.

De eeuwenoude traditie die nog steeds leeft

Elkaar met de kerst een attentie geven is al bekend vanaf de oudheid. In de 15e eeuw werden liefdesverklaringen per briefkaart verstuurd. Het was in 1843 toen de eerste kerstkaart verscheen. Je ziet: een eeuwenoude traditie die we nog steeds in ere houden. Gelukkig maar, want het ontvangen van een kaartje is nog steeds erg leuk. Ervaren dat er iemand aan je denkt en jou fijne feestdagen toewenst, dat gevoel koester je. Daarom verras je alle lieve mensen om je heen met een mooi kaartje. Zelf ontworpen of zelf uitgezocht, hier vind je verschillende soorten kerstkaarten in verschillende afmetingen.

Kerstboom, ballen, piek; ieder kaartje is uniek

Zeggen we kerst, dan denken we aan sneeuw. Helaas sneeuwt het niet ieder jaar meer, maar uit alle soorten kerstkaarten kun je kiezen voor sfeervolle winterse taferelen. Maar dat is nog niet alles, want er valt nog veel meer te ontdekken. Kerstboom, rendieren, de drie koningen of een sprekende tekst: laat je verrassen door het ruime aanbod. Wil je dit jaar iets anders sturen? Maak dan zelf je kerstkaarten. Gebruik een mooie foto van jezelf, je gezin of je huisdier en upload deze via de online software. Dit is ook beschikbaar voor bedrijven. Gebruik gerust het bedrijfslogo of afbeelding van het bedrijfspand. Dat maakt een kerstkaart pas echt persoonlijk. Houd er rekening mee dat veel bedrijven tussen kerst en nieuwjaar gesloten zijn. Verstuur zakelijke kaarten daarom op tijd.

De beste wensen op de mooiste kerstkaarten

De allereerste kerstkaart bevatte de tekst: a Merry Christmas and a Happy Newyear. Tegenwoordig wordt deze kerstgroet nog steeds gebruikt. Gebruik ook eens de moderne versie: a Merry X-mas! Bestel je kerstkaartjes en laat ze door ons direct naar de ontvanger verzenden. Wil je liever een pakketje kaartjes thuisgestuurd krijgen, dan versturen wij deze gratis. Alle soorten kerstkaarten zijn verkrijgbaar tegen de aantrekkelijke prijs vanaf 49 cent exclusief porto. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld? Dan versturen wij dezelfde dag nog het kaartje. Over het algemeen valt deze de volgende dag op de mat, dit kunnen wij echter niet garanderen. Verzending naar Belgiƫ en Duitsland duurt 3 tot 4 werkdagen.