De beste plek om online kerstkaarten te maken!

Welke kerstkaart past bij jou?

Of je er nou veel of weinig tijd aan besteedt, een kerstkaart is altijd persoonlijk. Jij kiest de kaart uit, voorziet deze van een persoonlijke boodschap en bedenkt vervolgens naar wie deze kerstgroet gaat. Maar welke kerstkaart past het beste bij jou? Wij zetten de verschillende types voor je op een rijtje. Het enige wat jij hoeft te doen, is zoeken naar de juiste match. En vergeet je niet een postzegel te plakken?

Kant-en-klaar

Heb je het tijdens de decembermaand al druk genoeg, maar wil je toch graag een persoonlijke kerstkaart versturen? Ga dan op zoek naar voorgedrukte kerstkaarten. In deze periode van het jaar heb je ruime keus uit een groot assortiment van een groot aantal winkels. Voeg een persoonlijke touch toe aan je kaartjes met een handgeschreven kerstgroet.

Crea-bea

Het neemt wat extra tijd in beslag, maar het is ook een optie om je kerstkaartjes zelf te maken. Ben je niet creatief of zit je zonder inspiratie? Struin dan het internet af voor de leuke ideeën. Of ga in huis op zoek naar de ontvangen kerstkaarten van vorig jaar. Wie weet stuit jij nog op een leuk kaartje van afgelopen kerst, waar jij nu weer de nodige inspiratie uit kan halen. Ben je niet zo creatief en associeer jij knutselen met stuntelen met lijm, papier en plakband? Een zelfgemaakte kerstkaart betekent niet gelijk dat je je urenlang uit moet sloven en alles uit meerdere lagen moet bestaan. Een kerstgroet kan je ook origineel en creatief overbrengen door middel van een lieve of grappige boodschap op een bierviltje.

Culinaire kerstkaart

Ben jij de culinaire ster van de familie of vriendengroep en organiseer jij dit jaar het kerstdiner? Gun jezelf en jouw geliefden alvast wat smakelijke voorpret door jouw kerstgroet te combineren met de menukaart van hét kerstdiner van dit jaar.

Steun het goede doel

Kerstkaarten versturen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Deze combinatie is mogelijk. Door jouw kerstkaarten te kopen via een goed doel, doneer je gelijk een deel van het bedrag of het hele bedrag aan het goede doel zelf. Kijk online welke goede doelen jij graag wil steunen en bestel gelijk je kaarten.

Beetje extra

Wil je graag nog iets extra’s toevoegen aan jouw kerstkaartjes? Voeg dan kleine cadeautjes toe aan jouw kerstgroet, zoals gelukspoppetjes, sleutelhangers of boekenleggers. Let dan wel op de portokosten. Enveloppen zwaarder dan 20 gram vereisen al extra portokosten.

Sprintje via de digitale snelweg

Zijn de bovenstaande opties geen match? Of ben je er nog niet uit of je dit jaar wel of geen kerstkaart wil versturen? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een digitale kerstgroet in de vorm van een e-card, berichtje via social media of een eigen geschreven tekst in een e-mail. In dit geval hoef je geen rekening te houden met de kerstdrukte bij de post. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw bericht of e-card voorzien van het juiste e-mailadres en jouw kerstgroet verschijnt binnen enkele minuten in de inbox van de ander.

Leave a Comment