De beste plek om online kerstkaarten te maken!

Wat zijn de populairste kerstkaarten?

Vind jij het leuk om een trendy kerstkaart te sturen naar jouw familie en vrienden? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie voor leuke wenskaarten? Wij zetten de populairste kerstkaarten voor je op een rij.

1. Minimalistische kerstkaarten
Kaarten met een eenvoudige grafische afbeelding behoren absoluut tot de populairste van dit jaar. Een eenkleurige kerstboom, een kerstbal of zelfs alleen maar tekst, het mag allemaal. Het zijn de little black dresses onder de kerstkaarten: hoe eenvoudiger, hoe beter. En de ontvanger vindt het altijd leuk.

2. Kerstkaarten met tekst
Ook kerstkaarten met alleen tekst zijn steeds populairder. “Merry Christmas!”, “Have a wonderfull Christmas” tot aan complete gedichten en Wordclouds, je hebt keus genoeg om een persoonlijke boodschap door te geven. Ga je zelf zo’n kaart ontwerpen? Onthoud dan dat het lettertype heel belangrijk is. Het eerste advies van ons: kies nooit voor Comic Sans! Kies liever voor een lettertype met meer afwisseling, sierlijke krullen of neem voor ieder woord of iedere regel een ander lettertype. Het mag allemaal, zolang je tekst maar goed leesbaar is.

3. Fotokaarten

Eén van de populairste kerstkaarten van dit moment zijn kerstkaarten met jouw eigen foto. Met je mobiele telefoon maak je gemakkelijk een leuke foto voor op je kerstkaart. Gebruik Snapchat voor een hilarische filter, of gebruik Instagram om een mooie sfeerfoto te maken. Je kan natuurlijk ook een fantastische herinnering sturen, zoals een oude familiefoto van jaren geleden. Wat je ook van plan bent: trek die kerstmutsen uit de la en maak een mooie foto om jouw vrienden en familie te verrassen met je eigen persoonlijke kaart.

4. Klassieke kerstfiguren
Tot slot blijven kaarten met klassieke kerstfiguren altijd ontzettend populair. Hierbij kan je denken aan een kerstboom, sneeuwpop, rendier, kerstbal, een ster of sneeuwvlok. Ook huisdieren met een kerstmuts op blijven zeer gewild. Deze thema’s blijven ieder jaar weer terugkomen, omdat het zo herkenbaar en vertrouwd is. Daarom blijft het een feest van herkenning voor zowel de allerjongsten als onze oudste familieleden.

Welke kaart kies jij?

We zijn benieuwd wat jij de leukste kerstkaarten van dit jaar vindt. Welke stijl kies jij? Kijk eens rond in onze uitgebreide collectie kerstkaarten.

Leave a Comment