De beste plek om online kerstkaarten te maken!

Waarom online een kerstkaart maken?

De gezelligste en drukste periode van het jaar valt in december. Na Sinterklaas maakt iedereen zich op voor de kerstdagen en de jaarwisseling. Tussendoor maak je tijd vrij om je kerstkaart te versturen. Wil je unieke kaarten versturen én dit snel regelen? Dan ga je online aan de slag. Mooie, grappige of sfeervolle kerstkaartjes kan je zelf maken.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Leuk om te versturen en nog leuker om te ontvangen: de traditionele kerstkaart. Hiermee wensen we iemand mooie feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar. Overal zie je kerstkaartjes hangen, staan of liggen. Met een knijpertje aan een lijntje of hangend in de kerstboom, maar ook aan de deur geplakt of in een kaartenstandaard. Hoe bewaar jij je ontvangen kaartjes? De mooiste worden soms jarenlang bewaard. Waarom online een kerstkaart maken? Omdat je hiermee een uniek en persoonlijke kaart creëert. Je vindt voldoende ideeën en soorten en kunt direct aan de slag. En dat allemaal op een moment dat het jou uitkomt. Een bijzondere kerstkaart voor bijzonder mensen. Daar maak je iedereen blij mee.

Ook voor zakenrelaties en collega's

Een persoonlijke kerstkaart voor een collega of zakenrelatie laat zien dat je de samenwerking met hem of haar echt waardeert. Neem een foto van het team en upload deze via de handige tool. Of kies uit een van de vele afbeeldingen en combineer dit online met je eigen bedrijfslogo. Je hoeft geen creatieve geest te hebben om zelf een online kerstkaart te ontwerpen. Verstuur de kaart samen met een kerstgeschenk of geef het zelf af: een persoonlijke kerstboodschap wordt altijd gewaardeerd. Uiteraard kan je hier gelijk de mooiste kaartjes online maken voor je oma, broer, vrienden en buren. Met kerst dragen we iedereen een extra warm hart toe.

Waarom online een kerstkaart maken zo leuk is

Zelf een kerstkaart maken betekent veel voorpret. Allereerst bedenken welke foto of afbeelding je gaat gebruiken. Inspiratie nodig? Zet een kerstmuts of een rendierengewei op en maak de leukste of gekste foto's. Huisdieren mogen ook op de foto! Met een fotobewerkingsprogramma maak je het net even anders. Kies voor een losse kaart of bestel gelijk een pakketje van minimaal 10 stuks. Wij zorgen dat het dezelfde dag nog wordt verzonden. Maak anderen blij met jouw persoonlijke kerstgroet en wacht in spanning af hoeveel je er zelf gaat krijgen. Waarom online een kerstkaart maken voordelig is? Omdat al onze kaartjes vanaf 49 cent per stuk kosten. Klaar met je ontwerp? Dan is het tijd om je creativiteit op de samenstelling van het kerstdiner te richten.