De beste plek om online kerstkaarten te maken!

Kerstkaarten: service van Kaartje2go

De mooiste kerstkaarten bestel of ontwerp je bij Kerstkaartje.com. Deze website is onderdeel van Kaartje2go. Al meer dan 1 miljoen klanten bestellen hun kerstkaarten bij ons. Wij zijn erg blij met al die tevreden klanten en bieden daarom een steeds uitgebreidere service aan. Bij Kerstkaartje.com vind je alle mogelijke kerstkaarten. Hierdoor hoef je niet lang te zoeken. Of je nu kiest voor een voorgedrukt of een zelfontworpen kaartje: de feestdagen beginnen hier.

Eigen ontwerp gebruiken

Gebruik je een eigen foto of ontwerp voor het kerstkaartje, zorg dan dat deze van het bestandstype JPG of PNG is. Na het uploaden zie je wat het eindresultaat gaat worden. Je kaartje wordt precies zoals je online ontwerp. Pas je ontwerp eventueel nog aan. Via de knop 'leuke effecten' pas je extra filters toe. Een enkele kaart (briefkaart) kan alleen aan de achterzijde bedrukt worden wanneer je deze als pakketje kerstkaarten bestelt. Dit pakketje verzenden wij gratis naar jou. Losse kaarten versturen wij rechtstreeks naar de ontvanger. Gebruik daarvoor de knop 'rechtstreeks versturen' en vul het adres van je familie of vrienden in. Hiervoor betaal je het normale posttarief van PostNL.

Snelle levering

Maak gebruik van de kerstkaarten service van Kaartje2go. Bestel je kaartje op werkdagen voor 20:00 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Op 24 en 31 december kan dit tot 15:30 uur. PostNL bezorgt in de meeste gevallen de volgende dag al, maar bij drukte kunnen wij hier helaas geen zekerheid over geven. Op maandag bezorgt PostNL niet. Wil je een kaartje sturen naar Duitsland of Belgiƫ? Dan duurt dit vaak 3 tot 4 werkdagen.

Service: retourneren

Is er iets fout gegaan tijdens het bestelproces of ben je niet tevreden? Wanneer een pakketje kerstkaarten beschadigd is geraakt of wij hebben een fout gemaakt, dan krijg je een nieuwe bestelling of het aankoopbedrag terug. Neem binnen 14 werkdagen na bezorging contact met ons op. Retourneren kan kosteloos naar Kaartje2go BV, Eekwal 6, 8011 LD, Zwolle. Neem van te voren wel eerst contact op met ons klanttevredenheidsteam. Vaak blijkt het niet nodig om te retourneren. Direct verstuurde kaarten kunnen niet geretourneerd worden. De kerstkaarten service van Kaartje2go zoekt samen met jou altijd naar de best mogelijke oplossing.

Kerstkaarten service van Kaartje2go staat voor jou klaar

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Dit doen wij niet alleen met een groot aanbod aan verschillende soorten kerstkaarten en de mogelijkheid tot het zelf ontwerpen, ook doen wij dit tegen voordelige prijzen van Kaartje2go. Ga zelf aan de slag en ontdek hoe leuk het is om zelf je kerstkaart te ontwerpen. Maak een adresboek aan en bewaar al jouw contacten overzichtelijk bij elkaar. Mocht je tegen problemen aanlopen, neem dan contact met ons op. Ons team staat altijd voor jou klaar. Fijne feestdagen!